Επανέναρξη με σημείο ρίσκου

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Μια χαρά μάς πήγε η Γερμανία το Σαββατοκύριακο, καθώς τα περισσότερα σημεία πέρασαν και μάλιστα με εξαιρετικές αποδόσεις. Σήμερα υπάρχει μόνο το Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε εξ αναβολής αναμέτρηση, το οποίο το έχω αναρτήσει αναλυτικά στην αρχική σελίδα του σάιτ. Από εκεί και πέρα, πλέον μπαίνει στο κόλπο η Πορτογαλία και η Αυστρία και σιγά σιγά επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Σήμερα ωστόσο, θα ασχοληθώ μόνο με δύο επιλογές και μόνο με ένα από τα δύο πρωταθλήματα, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε…

Η πρώτη έρχεται από την Τσεχία και το Σπάρτα Πράγας – Τέπλιτσε. Η Σπάρτα επέστρεψε άμεσα στις νίκες κερδίζοντας με 1-4 την Κόρβινα και παραμένει στην πρώτη εξάδα και στις θέσεις των πλέι οφς. Η Τέπλιτσε έμεινε στο 2-2 με την Οπάβα εντός έδρας και παρέμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς 6 γκολ (2/2 Over 3,5), βρισκόμενη παράλληλα στις τελευταίες θέσεις. Όλα είναι στα χέρια και στις ορέξεις της Σπάρτα Πράγας, την οποία βλέπω να επικρατεί εύκολα. Επιλογή μου λοιπόν, το 1 & Over 2,5 στο 1,87 του Stoiximan.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από την Αυστρία και το Στουρμ Γκρατς – Βόλφσμπεργκερ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα πλέι οφς, με την Βόλφσμπεργκερ να βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο +3 από την Στουρμ. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει καλύτερα δείγματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Στα τελευταία φιλικά που έδωσαν αμφότερες, η Στουρμ έμεινε στο 0-0 με την Αντμίρα και η «Βόλφ» κέρδισε με 3-0 την Μάτερσμπουργκ δείχνοντας πιο έτοιμη αγωνιστικά. Οι αποδόσεις σωστά είναι μοιρασμένες στο σετ, ωστόσο θεωρώ πως το διπλό αξίζει μία… τουφεκιά. Άλλωστε η Βόλφσμπεργκερ μετράει 3 διπλά στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην ίδια έδρα. Πάμε με το διπλό στο 2,60 της Betshop.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα. Αύριο λογικά δεν θα τα πούμε, οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή. Χαιρετώ!

Leave a Comment