Ποντάρισμα στο 11.69 μετά το 3/3 της Δευτέρας

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Γράψαμε και χθες πως οι αναμετρήσεις των προκριματικών δείχνουν να μας ταιριάζουν. Κι αυτό αποδείχθηκε και στο πρόγραμμα της Δευτέρας, όταν κάναμε ένα σχετικά άνετο 3/3 και συνεχίσαμε να βγάζουμε μεροκάματο. Όπως κάνει όλη τη χρονιά ο Μπετατζής. Πάμε να δούμε τις νέες μας επιλογές.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ξεκίνημα από τη σημαντική αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ουαλία. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν 6 βαθμούς και κυνηγάνε την παρουσία τους στο Euro 2020. Κάτι που ισχύει και για την Ουαλία, η οποία έχει μείνει στους 3 βαθμούς μετά τα 2 πρώτα ματς, ωστόσο η ποιότητα της είναι δεδομένη. Δύσκολα βγαίνει καθαρό σημείο νίκης, αν και είναι γεγονός πως οι αποδόσεις αδικούν κάπως τους γηπεδούχους. Θα μείνουμε στο λογικό εύρος των 2-3, το οποίο τιμάται στο 2.00 κι έχει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Συνέχεια με την αναμέτρηση Ελλάδα – Αρμενία. Οι διεθνείς μας απογοήτευσαν στο 0-3 από την Ιταλία, ωστόσο με 4 βαθμούς σε 3 ματς είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση. Αρκεί να έρθει η νίκη στο αποψινό must win ματς. Ποιοτικά, είμαστε καθόλα ανώτεροι των φιλοξενούμενων και ο άσος αξίζει την προσοχή μας. Ειδικά αν τον κάνουμε combo με το over 1,5 για να πάρουμε καλύτερη απόδοση.

Combo bet με πολλά γκολ θα ακολουθήσουμε και στο Ρωσία – Κύπρος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παρουσιάσει θετικά δείγματα εσχάτως και είναι γεγονός πως στο πρόσφατο ματς με την Σκωτία ήταν άτυχοι. Παρόλα αυτά, είναι επίσης δεδομένο ότι δεν βρίσκονται στο επίπεδο των Ρώσων. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, παραδοσιακά εντός έδρας ανεβάζουν την παραγωγικότητα τους, επομένως στο 1.80 του άσου με το over 2,5 λέμε… ναι.

Νίκη των γηπεδούχων περιμένουμε και στο Αλβανία – Μολδαβία. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει το ποιοτικό τους επίπεδο με τις τελευταίες φουρνιές που έβγαλαν και θα ήθελαν να φτάσουν μέχρι την τελική φάση του Euro 2020. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έρθει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην κατώτερη Μολδαβία. Οι Αλβανοί μπορούν να τα καταφέρουν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν και γενικά η μονομαχία θα είναι δυνατή. Γι' αυτό ο άσος ταιριάζει ιδανικά με το under 3,5.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Ελλάδα – Αρμενία: 1 & over 1,5 (1.88)
Αλβανία – Μολδαβία: 1 & under 3,5 (1.73)
Ρωσία – Κύπρος: 1 & over 2,5 (1.80)
Ουγγαρία – Ουαλία: 2-3 γκολ (2.00)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr

Για να λαμβάνεις τα σημεία μας

Κάνε Εγγραφή με το email σου και θα λαμβάνεις τα σημεία μας ΔΩΡΕΑΝ!

Από τους γκουρού μας!