Πληρώνουν οι Νορβηγοί!

Betατζής προγνωστικά

Γεια σας αδέρφια!

Το καρέ συμπληρώθηκε στο Μουντιάλ και οι ομάδες παίρνουν πολύτιμες ανάσες προτού επιστρέψουν στη δράση με φόντο τον μεγάλο τελικό. Ξανά εδώ εμείς, να σας κρατήσουμε παρέα και να δούμε τι ξετρυπώσαμε από το φτωχό κουπόνι του Ιουλίου.

Η περασμένη στήλη ήταν κατά το ήμισυ επιτυχημένη. Φάγαμε τον… παπά στο ευρωπαϊκό ματσάκι του Europa League, όπου βασιστήκαμε στις αποδόσεις και τις μεταβολές τους. Πέρασε η δεύτερη πρόταση, το αμφίσκορο από τη Β' Βραζιλίας, για να σωθεί κάτι.

Σήμερα θα κινηθούμε Νορβηγία μεριά. Δύο ματς ξεχωρίσαμε από την αγωνιστική. Αμφότερες οι επιλογές έχουν μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, γι' αυτό άλλωστε πληρώνουν καλά. Η πρότασή μας είναι να πονταριστούν ξεχωριστά, σε μονά δελτία.

 

Μπόντο Γκλιμτ – Μπραν: 2 (2,50 – Stoiximan)

Βαστάει γερά η Μπραν, που χάρη στην εξαιρετική άμυνά της (η καλύτερη στο πρωτάθλημα) και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Μπόντο Γκλιμτ το παλεύει στα τελευταία παιχνίδια της και χωρίς να εντυπωσιάζει τρέχει ένα μικρό αήττητο σερί. Θα μπορούσε και καλύτερα, αν δει κανείς τις αντιπάλους της. Συναντάμε το διπλό σε υψηλή απόδοση, δεδομένης της πορείας των ομάδων. Αυτό συμβαίνει λόγω της γκέλας ολκής στην οποία υπέπεσε η φιλοξενούμενη την περασμένη αγωνιστική, όπου διασύρθηκε με ντόρτια από τη Μόλντε. Βλέπουμε να μαθαίνει από το πάθημά της. Έχει την ποιότητα και την ουσία για κάτι τέτοιο και θα ψάξουμε την επιστροφή στις νίκες. 

Δείτε εδώ όλο το κουπόνι της ημέρας

Σταρτ – Στάμπαεκ: 1 (2,47 – Vivobet)

Εντοπίσαμε και δεύτερο σημείο από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Επίσης δύσκολο ματς, αλλά ξεχωρίζουμε φαβορί. Σταρτ και Στάμπαεκ βρίσκονται μαζί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα η γηπεδούχος είναι προτελευταία και η φιλοξενούμενη τρίτη από το τέλος. Καμία από τις δύο δεν εντυπωσιάζει στα τελευταία ματς. Έχουν από 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Είναι από τα παιχνίδια που μπορεί να το κρίνει η έδρα, ειδικά από τη στιγμή που η Στάμπαεκ εκτός μετράει 0-2-6 με συντελεστή τερμάτων 6-19. Στο 3-1-4 (10-14) η πορεία εντός για τη Σταρτ, την οποία χρίζουμε οριακό φαβορί και θα την εμπιστευτούμε.

Παίζεις γρήγορα σε εντυπωσιακές αποδόσεις

προγνωστικα στοιχηματος