Παιχνίδι με τα γκολ κι ένα ιταλικό Χ για το 14.88

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Το Σάββατο ξεκίνησε ιδανικά με τις κάρτες στο Νιούπορτ – Τρανμίρ αλλά δεν γνωρίζουμε τι έγινε στη συνέχεια. Βλέπετε, ο Μπετατζής κάθισε στον υπολογιστή για να ξεκινήσει τη μελέτη για το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής 26/05 και η αλήθεια είναι πως τα… καλά ξεκινάνε από νωρίς. Πάμε να δούμε τι βγήκε.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ξεκίνημα από μία επιλογή στην Κίνα. Σάντονγκ Λούνενγκ – Γκουανγκζού RF το ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε με τους δύο αντιπάλους να έχουν δείξει από την αρχή της χρονιάς την… τάση προς τα πολλά τέρματα. Οι γηπεδούχοι μετρούν 6/10 over 2,5 ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 8/10 στο σύνολο και 4/6 εκτός έδρας. Μοιάζει δεδομένο το over 2,5 και για να πάρουμε καλύτερη απόδοση το κάναμε combo με το γκολ/γκολ.

Περνάμε στη Σουηδία. Με το Κάλμαρ – Έλφσμποργκ θα ασχοληθούμε και η επιλογή μας είναι να μην μπλέξουμε με σημεία νίκης αλλά να μείνουμε στο λογικό σημείο των 2-3 γκολ. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι μετρούν από 3/5 εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, ενώ είναι και λογικό να μην θέλουν να ηττηθούν, καθώς ακόμα το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Περιμένω να βρουν δίχτυα αλλά το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει.

Αντίθετα, στο Τρόμσο – Μόλντε περιμένω πολλά τέρματα. Ούτε 10 αγωνιστικές δεν έχουμε παίξει ακόμα στη Νορβηγία αλλά οι συγκεκριμένες ομάδες φαίνεται πως αρέσκονται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο και τα πολλά γκολ. Πιο συγκεκριμένα, η Τρόμσο μετράει 6/9 στο σύνολο και 3/4 εντός έδρας, ενώ η Μόλντε έχει ποσοστό 70% (7/10) συνολικά και 3/5 εκτός έδρας. Έχοντας δει τη Μόλντε περιμένω να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές απέναντι στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων, επομένως το over συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Τέλος, θα κρατήσω την ισοπαλία στο Φιορεντίνα – Τζένοα. Εδώ δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις, καθώς βλέπετε και μόνοι σας την απόδοση. Είναι από τα… κλασικά Χ της Ιταλίας στο φινάλε της χρονιάς, που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιωθούν και να δώσουν και στους δύο αντιπάλους αυτό που θέλουν βαθμολογικά.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Σάντονγκ Λούνενγκ – Γκουανγκζού RF: Over 2,5 (1.88)
Κάλμαρ – Έλφσμποργκ: 2-3 γκολ (2.00)
Τρόμσο – Μόλντε: Over 2,5 (1.62)
Φιορεντίνα – Τζένοα: X (2.45)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr

προγνωστικα στοιχηματος