Παιχνίδι με γκολ και έδρες για το 11.65!

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Δεν ξέρουμε πως θα κλείσει το Σάββατο, καθώς την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αναμετρήσεις, ωστόσο το ξεκίνημα ήταν ιδανικό, καθώς πέρασαν άνετα και τα δύο ασιατικά over του Μπετατζή. Συνεχίζουμε. Παιχνίδι με μία τετράδα σε σύστημα 3-4 από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής 16/06.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Πρώτη στάση στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Η Σεούλ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 31 βαθμούς και υποδέχεται τη Σουγόν που είναι στην 8η θέση με 18 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, παράλληλα, όμως, πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το over 2,5. Σημείο που αμφότερες έχουν εμφανίσει στα 8 από τα 15 παιχνίδια τους έως τώρα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να μετρούν 4/7 εκτός έδρας. Πάμε με τα πολλά γκολ εδώ, σε καλή μάλιστα απόδοση.

Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε και στο Τιαχίν Κουανχιάν – Χενάν στην Κίνα. Κι εδώ οι αριθμοί ευνοούν το συγκεκριμένο ποντάρισμα και μάλιστα η απόδοση κρίνεται value, καθώς ξεπερνά το 1.80. Οι γηπεδούχοι έχουν 8/12 over 2,5 έως τώρα και 3/5 εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν επίσης 8/12 συνολικά και 4/6 στις αναμετρήσεις μακριά από το κοινό τους. Με ένα γκολ νωρίς θα περάσει το over 2,5 και δίχως ιδιαίτερο άγχος.

Θα κάνουμε και μία προσπάθεια στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Η Μόλντε υποδέχεται τη Ράνχαϊμ και είναι το μεγάλο φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα. Στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς οι γηπεδούχοι, που ποιοτικά είναι ανώτεροι και εντός έδρας έχουν 5-0-0 με τέρματα 16-2! Θα τους εμπιστευτούμε, αλλά για να πάρουμε καλύτερη απόδοση θα κάνουμε combo τον άσο με τα πολλά τέρματα. Η Μόλντε έχει 4/5 over 2,5 μπροστά στο κοινό και 8/11 συνολικά, ενώ και η Ράνχαϊμ είναι ομάδα που αρέσκεται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, έχει 5/10 over 2,5 συνολικά και 3/5 εκτός έδρας.

Φινάλε με το πιο δυνατό σημείο της ημέρας που έρχεται από το Κόπα Αμέρικα 2019. Η Ουρουγουάη παίζει με τον Ισημερινό κι ο άσος δεδομένα αξίζει την προσοχή μας. Τίποτα το ιδιαίτερο ποιοτικά οι -τυπικά- φιλοξενούμενοι, που δεδομένα θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά αν βρεθούν πίσω στο σκορ μοιάζει αδύνατο να επιστρέψουν. Η παλιά φουρνιά της Ουρουγουάης διαθέτει και νέα ταλέντα πλέον, το 1.75 είναι άκρως ικανοποιητικό για ποντάρισμα, επομένως θα κρατήσουμε τον άσο. Για όποιον θέλει να ρισκάρει παραπάνω, μπορεί να τον «δέσει» με το no goal.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Σεούλ – Σουγουόν Μπλουγουίνγκς: Over 2,5 (2.05)
Τιαχίν Κουανχιάν – Χενάν: Over 2,5 (1.88)
Μόλντε – Ρανχάιμ: 1 & over 2,5 (1.73)
Ουρουγουάη – Ισημερινός: 1 (1.75)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr