παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Στοίχημα - Ειδήσεις » Paysafecard: Οι αλλαγές στην χρήση
προβλέψεις στοίχημα

Paysafecard: Οι αλλαγές στην χρήση

Νέες νομικές ρυθμίσεις φέρνουν αλλαγές στη διεκπεραίωση πληρωμών με paysafecard στην Ελλάδα. Ωστόσο, για εσάς σχεδόν τα πάντα παραμένουν όπως γνωρίζετε: Μπορείτε να συνεχίσετε να πληρώνετε online με τις κάρτες στο εξής, όπως ακριβώς θα κάνατε με μετρητά.

Η μόνη διαφορά ως προς την τρέχουσα εξέλιξη: 

Από 16/3/2017 θα υπάρξει σταδιακή μετάβαση σε my paysafecard. Με την έναρξη ισχύος των νομικών αλλαγών, οι κωδικοί PIN που αποκτώνται στο σημείο πώλησης θα πρέπει να προστίθενται πλέον στον προσωπικό σας λογαριασμό online πληρωμών. Μέσω αυτού θα διεκπεραιώνονται μελλοντικά οι πληρωμές.

Φόρτιση του λογαριασμού my paysafecard σας με κωδικούς PIN

Ως συνήθως μπορείτε να προσθέσετε τους κωδικούς PIN της κάρτας που αγοράσατε στον λογαριασμό σας. Το υπόλοιπο τίθεται αμέσως στη διάθεσή σας.

Προσοχή: Όλοι οι κωδικοί PIN που αγοράστηκαν πριν από τις 16/03/2017 μπορούν επίσης να προστεθούν αποκλειστικά σε έναν λογαριασμό online πληρωμών. Εν συνεχεία η πληρωμή γίνεται απλά με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Το my paysafecard είναι ο προσωπικός σας online λογαριασμός πληρωμών, με τον οποίο έχετε πάντα τον έλεγχο των PINs σας. Για την πληρωμή δεν απαιτείται πλέον εισαγωγή του 16ψήφιου κωδικού PIN. Αντιθέτως, πληρώνετε απλά και με ασφάλεια με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Επιπλέον, επωφελείστε από το my PLUS, το πρόγραμμα επιβράβευσης του my paysafecard.

Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κέρδισε μέσα σε μια εβδομάδα 655,555$ στο Ξυστό!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κέρδισε μέσα σε μια εβδομάδα 655,555$ στο Ξυστό!

Μια 19χρονη από την Αμερική κέρδισε μέσα σε μια εβδομάδα 655,555$ στο Ξυστό! Αρχικά, αγόρασε ένα ...

παμε στοιχημα προγνωστικα