παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Stixima - bonus στοιχηματικών εταιριών » 25 € Free Bet από τη Novibet.
προβλέψεις στοίχημα

25 € Free Bet από τη Novibet.

25 € free bet novibet

25 € Free Bet από τη Novibet.

Η Μεγάλη στιγμή για τον μεγάλο τελικό του Champions League στο «San Siro» του Μιλάνο. Οι δύο μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης Ρεάλ και Ατλέτικο θα διεκδικήσουν το Μεγαλύτερο τρόπαιο στην Ευρώπη.

 Η Novibet σου προσφέρει την ευκαιρία να μπεις δυνατά στον τελικό Champions League 2015-16 και να πάρεις ένα δωρεάν στοίχημα Free Bet 25,00 € για να στοιχηματίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (live Στοίχημα).

στοιχημα προβλεψεις

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στο λογαριασμό σου στη Novibet, να τοποθετήσεις ένα (1) οποιοδήποτε μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον €10 στο μεγαλύτερο ντέρμπι του Champions League και θα λάβεις ισόποσο Free Bet μέχρι €25 για να στοιχηματίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (live Στοίχημα).

Πέρα από την σπουδαία προσφορά, η Novibet έχει ετοιμάσει περισσότερες από 200 αγορές για τον μεγάλο τελικό, Ειδικά Στοιχήματα αλλά και Funbets!

στοιχημα προβλεψεις

Κυριότεροι Όροι της Προσφοράς:

  • Για να λάβεις το Δωρεάν Στοίχημα, θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα (single bet) αξίας τουλάχιστον €10, σε απόδοση ίση ή μεγαλύτερη από 1,50 στο παιχνίδι Ρεάλ-Ατλέτικο πριν την έναρξη του αγώνα και μέχρι και τις 21:00 το Σάββατο 28/5/2016
  • Για την πίστωση του Free Bet στο στοίχημα live θα λαμβάνεται υπόψιν το πρώτο στοίχημα που έχεις τοποθετήσει στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης -Ατλέτικο Μαδρίτης και καλύπτει τις προϋποθέσεις της παρούσας προσφοράς.
  • Το μέγιστο ποσό της προσφοράς για το Freebet στο live betting δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 25€ ανά στοίχημα.
  • Κάθε παίκτης μπορεί να διεκδικήσει την προσφορά για ένα (1) στοίχημα ανά αγώνα. Σε περίπτωση που ένας παίκτης έχει παίξει περισσότερα από ένα (1) στοιχήματα στη Novi bet, η προσφορά θα γίνεται με βάση το μεγαλύτερο στοίχημα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός!

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους ...

παμε στοιχημα προγνωστικα