παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Νόμιμες στοιχηματικές Εταιρίες

Νόμιμες στοιχηματικές Εταιρίες

Κριτήρια την σωστή επιλογή Στοιχηματικής Εταιρίας 

Σας παρουσιάσουμε τις Νόμιμες στοιχηματικές Εταιρίες όπου μπορούν να Εγγραφούν απολύτως νόμιμα οι παίχτες του στοιχήματος που ζουν στην Ελλάδα . Εμείς στο StoiximaBet  σας παρουσιάζουμε τις Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες, με τα Πλεονεκτήματα τους , τα Μειονεκτήματα τους, και την Αξιολόγησή τους, ώστε να έχετε μια πλήρη άποψη για όλες όσες Προβάλουμε και Διαφημίζουμε. 

Δεν επιτρέπετε να αναφερθούμε στα bonus που δίνει η κάθε εταιρεία σύμφωνα με την ΕΕΕΠ, έτσι ο κάθε παίχτης μπορεί μόνο μετά την εγγραφή του να δει τι του προσφέρει η κάθε στοιχηματική εταιρία.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά κριτήρια  για να μπορέσετε να κάνετε την επιλογή σας.

Με ένα κλικ πάνω στο κάθε εικονίδιο μπορείτε να δείτε την Αξιολόγησή μας για την κάθε εταιρία και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Μεγάλη άγνοια επικρατεί στους διαδικτυακούς παίχτες του στοιχήματος για το ποιες είναι οι Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν με νόμιμη  άδεια στην Ελλάδα.

Ο νέος νόμος για τα τυχερά παιχνίδια ψηφίστηκε  όπως και οι διατάξεις που αφορούν γενικά τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια. Οι διατάξεις προστέθηκαν ως το Τέταρτο Μέρος του Ν.4002/2011.

Το τοπίο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με βάση την ΠΟΛ.1248/13.12.2011 οδήγησε 24 εταιρίες να υπαχθούν εθελοντικά σε ένα μεταβατικό καθεστώς με βάση την παράγραφο 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011. Βάση αυτού λειτουργεί το νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα στη χώρα μας.

Ειδικά για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, ο νόμος αναφέρει ότι η διεξαγωγή τους "ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Δημοσίου που την ασκεί μέσω ειδικά αδειοδοτημένων παρόχων ". Εισάγεται δηλαδή η έννοια του "παρόχου διαδικτυακού τυχερού παιγνιδιού", ιδιότητα που αναγνωρίζεται με άδεια της ΕΕΕΠ, η οποία καθορίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των servers και του λογισμικού.

Ο Υπουργός Οικονομικών προκηρύσσει άδειες των τυχερών παιγνιδιών μέσω του διαδικτύου, ύστερα από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό. Οι άδειες αυτές θα έχουν 5ετή διάρκεια από την κατακύρωση. Κάθε ανάδοχος μπορεί να πάρει μία άδεια. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό επιτρέπεται σε κεφαλαιουχικές εταιρίες, με καταβεβλημένο κεφάλαιο τουλάχιστον 200.000 ευρώ και για την συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να κατατεθεί εγγυητική επιστολή 100.000 ευρώ από πιστωτικό ίδρυμα.

Ο αρμόδιος ρυθμιστικός φορέας του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα είναι η ΕΕΕΠ (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων), η οποία αποτελεί μια ανεξάρτητη διοικητική Αρχή αρμόδια για την εποπτεία και τον έλεγχο των τυχερών παιχνιδιών  που διεξάγονται στην Ελληνική Επικράτεια.

Πως να επιλέξετε Στοιχηματική εταιρία

Το Παρακάτω κείμενο είναι για όσους κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα σαν παίκτες του στοιχήματος, αλλά και σε όσους έχουν «καεί» στο παρελθόν από λάθος επιλογή στοιχηματικής εταιρίας στην οποία αποφάσισαν να ποντάρουν τα χρήματά τους. Πριν επιλέξετε Στοιχηματική εταιρία  θα πρέπει να μαζέψετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Στις παρακάτω γραμμές θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το τι θα πρέπει να προσέχετε προτού επιλέξετε  Στοιχηματική εταιρία  στην οποίο θα ποντάρετε.

Αξιοπιστία

Δεν τοποθετείται τυχαία πρώτη στη σειρά η αξιοπιστία, η πρώτη ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας είναι αν η Στοιχηματική εταιρία που επιλέγετε είναι αναγνωρισμένη και νόμιμη στον χώρο του στοιχήματος. Ένα γνωστό όνομα με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία είναι συνήθως μια ασφαλής επιλογή για κάθε παίκτη. Τώρα θα ρωτήσει κάποιος; Και πως θα ξέρω αν η Στοιχηματική εταιρία που θέλω να παίξω είναι ασφαλής;

 Πρώτα από όλα ρίξτε μια ματιά γύρω σας… εφημερίδες, περιοδικά  κατά 95% μόνο αξιόπιστες εταιρίες. Από εκεί και πέρα διαβάστε και τις αξιολογήσεις μας που προέρχονται απο τις δικιές μας εμπειρίες στο στοίχημα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής απο τις εταιρίες που εμείς διαφημίζουμε Stoiximabet και συνεργαζόμαστε, δεν μας έχει τύχη περίπτωση να χαρακτηρίσουμε κάποια αναξιόπιστη.

Μέθοδοι Πληρωμών

Το συνετό είναι να επιλέξουμε μια εταιρία η οποία προσφέρει πολλές επιλογές ανάληψης για τον παίκτη. Η ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό, χρεώνεται με ένα σημαντικό ποσό από κάποιες εταιρίες και αυτό θα πρέπει να το ξέρετε προτού κάνετε την επιλογή σας. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, επιλέξτε μια κάρτα με χαμηλό όριο ανάληψης ώστε να αποφύγετε πιθανή υπέρβαση που θα σας κοστίσει.

Επίσης, να επισημένω ότι υπάρχουν χρεωστικές κάρτες που λειτουργούν ως πιστωτικές, με τη διαφορά ότι εσείς μπορείτε να την «γεμίσετε» με το ποσό που θέλετε έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από τα όρια που έχετε θέσει. Επιλέξτε την εταιρεία που δέχεται την μέθοδο πληρωμής και κατάθεσης βάση της χρεωστικής κάρτας που έχετε ώστε να αποφύγετε παραπανω έξοδα.

Αν έχετε paysafe card με την οποία πλέον μπορείτε και να πληρωθείτε από τις στοιχηματικές εταιρίες, επιλέξτε εταιρία που την έχει ως μέθοδο κατάθεσης και πληρωμής, το ίδιο ισχύει και για την Moneysafe, Viva, την skrill, και την Neteller.

Οι κανόνες των Στοιχηματικών ( term  & condition)

Προτού αποφασίσετε να στοιχηματίσετε σε μια Στοιχηματική εταιρία, θα πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους γενικούς κανόνες της, αλλά και τους κανόνες για κάθε άθλημα ξεχωριστά. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους κανόνες, επικοινωνήστε με την Στοιχηματική εταιρία ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με αυτά που αναφέρονται.

Οι αποδόσεις που προσφέρουν

Εννοείται ότι πέρα από την αξιοπιστία, θα πρέπει να επιλέγετε Στοιχηματική εταιρία, η οποία προσφέρει αξιόλογες αποδόσεις. Κάντε μια σύγκριση στις αποδόσεις  που προσφέρει σε σχέση με άλλες Στοιχηματικές και δείτε αν συμφέρει. Μια διαφορά 5% στις τιμές από μπουκ σε μπουκ, σημαίνει μακροχρόνια ζημιά 5% στο συνολικό τζίρο των κερδών σας , αν επιλέξετε αυτήν με τις χαμηλότερες αποδόσεις

Στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει

 Μερικές Στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στοιχήματα μόνο για τα μεγάλα πρωταθλήματα, αποκλείοντας τα πιο άγνωστα πρωταθλήματα ή προσφέρουν ελάχιστα είδη στοιχήματος για ποντάρισμα.

Όμως ένας έξυπνος μπουκμέικερ, γνωρίζει ότι όταν προσφέρει πολλές εκδηλώσεις και πολλές επιλογές, αυξάνονται και οι πιθανότητες να ποντάρουν οι πελάτες του περισσότερα χρήματα από ότι είχαν αρχικά στο μυαλό τους… και αυτό για τους περισσότερους μπουκ σημαίνει και περισσότερες πιθανότητες να έχουν κέρδη.

Επιλέξτε αυτή την εταιρία που σας προσφέρει πληθώρα στοιχημάτων όπως Ασιατικά Χάντικαπ και συνδυασμούς Over, under, g/g με σημείο, για αθλήματα ή διοργανώσεις στις οποίες πιστεύετε ότι είσαστε καλύτερος.

Οριο πονταρίσματος

Για όσους συνηθίζουν να τα χώνουν χοντρά στο στοίχημα ( δύσκολο στις μέρες μας), είναι αρκετά σημαντικό να ψάξουν ανά άθλημα και διοργάνωση, ποιο είναι το μάξιμουμ ποντάρισμα που δέχεται η Στοιχηματική εταιρία την οποία θα επιλέξουν.

Οριο κερδών ανα ημέρα ή στοίχημα

Οσοι παίζουν μεγάλα παρολί ή αγώνες με μεγάλες αποδόσεις καλά θα κάνουν να ρίξουν μία ματιά στα όρια που έχει καθε εταιρία ως προς το μέγιστο κέρδος ανα στοίχημα ή το μέγιστο ημερήσιο κέρδος.

Ελάχιστη κατάθεση - παρακρατήσεις

 Οι περισσότερες εταιρίες δέχονται ακόμα και πολύ μικρά ποσά ως μίνιμουμ κατάθεση, όμως υπάρχουν και κάποιες που δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης, αρκετές είναι αυτές που κάνουν παρακρατήσεις είτε στο ποσό κατάθεσης είτε στο ποσό ανάληψης. Δώστε προσοχή σε αυτές τις παραμέτρους, για να μην έχει αυτό αντίκτυπο στην τσέπη σας

Σας παρουσιάζουμε τις εταιρίες Πληρωμών 

Neteller

skrill

moneysafe

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νόμιμες στοιχηματικές Εταιρίες