παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » NETELLER
προβλέψεις στοίχημα

NETELLER

Παρουσίαση NETELLER

Γρήγορες, απλές και ασφαλείς πληρωμές

 

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία, η υπηρεσία NETELLER έχει προσφέρει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες έναν γρήγορο, απλό και ασφαλή τρόπο ηλεκτρονικής μεταβίβασης χρημάτων. Όντας μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες επιχειρήσεις μεταφοράς χρημάτων του κόσμου, κάθε χρόνο διεκπεραιώνουμε συναλλαγές που φτάνουν τα δισεκατομμύρια δολάρια.

Έχοντας την εμπιστοσύνη εμπόρων και καταναλωτών, οι χρηματοοικονομικές μας υπηρεσίες καλύπτουν περισσότερες από 200 χώρες σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων και επιχειρήσεων.

Η υπηρεσία NETELLER παρέχεται από την Optimal Payments Limited™.

Η εταιρία

Έχοντας ιδρυθεί το 1999, η Optimal Payments Limited παρέχει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες έναν εναλλακτικό ηλεκτρονικό τρόπο αντί για τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμών.

Βοηθούμε τις πελάτες μας να στέλνουν τα χρήματά τους εκεί που πρέπει, με ασφάλεια και με σεβασμό στο ιδιωτικό απόρρητο και παρέχουμε στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποδέχονται πληρωμή και να καταβάλουν αμοιβές σε αγορές όπου οι παραδοσιακές μέθοδοι ενδέχεται να μην μπορούν να εφαρμοστούν.

Εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει το λογαριασμό NETELLER τους για να καταβάλουν ή να εισπράξουν χρήματα σε εκατοντάδες τοποθεσίες και για να στέλνουν χρήματα σε ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Χρηματοοικονομικός κανονισμός

Η Optimal Payments Limited, μια εξ ολοκλήρου ιδιόκτητη θυγατρική της Optimal Payments Plc (Αρ. εταιρείας 109535C) είναι αδειοδοτημένη από την Financial Conduct Authority με βάση τους Κανονισμούς ηλεκτρονικού χρήματος του 2011 (900015) για την έκδοση ηλεκτρονικού χρήματος.

Λόγω του ότι έχουμε την έγκριση της Financial Conduct Authority στο Ηνωμένο Βασίλειο, εφαρμόζουμε κορυφαία πρότυπα σε όλες τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες μας σε όλο τον κόσμο. Τα κορυφαία στον κλάδο μας συστήματα φυσικής και ηλεκτρονικής ασφάλειας καθώς και τα πρωτόκολλα πρόληψης της νομιμοποίησης χρήματος από παράνομες δραστηριότητες που εφαρμόζουμε, εξασφαλίζουν την προστασία των μελών μας έναντι κλοπής και απάτης, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Διατηρούμε επίσης άνω του 100% των κατατεθειμένων, μη – διαθέσιμων και διακινούμενων κεφαλαίων σε ανεξάρτητους και διαχωρισμένους λογαριασμούς για τη δική σας προστασία. Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο μας εμπιστεύονται τα χρήματά τους. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς.

Υπηρεσίες

Ο λογαριασμός NETELLER είναι ένα είδος ηλεκτρονικού λογαριασμού αποθηκευμένης χρηματικής αξίας που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες για την κατάθεση, ανάληψη και μεταφορά κεφαλαίων προς και από NETELLER εμπορικές επιχειρήσεις και άλλους NETELLER πελάτες.

 

Για να αποκτήσετε την Neteller κάντε σε ένα από τα banner στη σελίδα μας.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

προγνωστικα στοιχηματος

Αφήστε μια απάντηση

παμε στοιχημα προγνωστικα