Με τις ζόρικες αναμετρήσεις

προβλέψεις στοιχημα Cantona

Τα σημερινά προγνωστικά του Cantona

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet!

Δεύτερη ημέρα σήμερα για τις εθνικές ομάδες, με το πρόγραμμα να είναι σαφώς πιο αμφίρροπο με μεγάλα ματς. Εκτός από το Γερμανία – Ολλανδία που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην αρχική σελίδα του σάιτ μαζί με το προγνωστικό που επέλεξα, υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέρον παιχνίδια που βγάζουν επιλογές. Πάμε να τις δούμε…

Η πρώτη έρχεται από το Σκωτία – Ρωσία. Πραγματικά ένα από τα πιο δύσκολα ματς για πρόβλεψη, καθώς η Σκωτία έχει τη δύναμη της έδρας, ενώ η Ρωσία υπερτερεί ελαφρώς στην ποιότητα. Η πρώτη μετά από 2 σερί νίκες ηττήθηκε με 3-0 από το Βέλγιο και θέλει να επιστρέψει στους βαθμούς, ενώ η δεύτερη έρχεται από 3 σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Πιθανολογώ πως με το Χ δεν θα χαλαστεί κανείς, οπότε έχω τη διάθεση να το ρισκάρω. Το Χ λοιπόν πληρώνει 3,10 στον Stoiximan, με τις δύο ομάδες να το εμφανίζουν και τις δύο φορές που συναντήθηκαν στο παρελθόν.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Σλοβακία – Κροατία. Εξίσου σημαντικό παιχνίδι, με τη Σλοβακία να δείχνει γενικά δείγματα ανόδου και την Κροατία να είναι πλέον πιο ευάλωτη αμυντικά με αποτέλεσμα να χάνει τις νίκες που θέλει. Η Σλοβακία έρχεται από δύο σερί νίκες με 5-1 κόντρα σε Ιορδανία (φιλικό) και Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Κροατία έχει 7 σερί G/G & Over, με τα 6 να εμφανίζουν το 2-1 ως σκορ παρακαλώ! Θεωρώ πως το ματς αρχίζει από το 1-1 και το G/G στο 2,10 της Betshop είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Σλοβενία – Πολωνία. Η Πολωνία έχει σημειώσει ήδη το 4/4 στον όμιλο χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, οπότε θα επιδιώξει άλλη μία νίκη ή έστω ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σλοβενία με σερί 1-2-1 θέλει να πάρει άλλη μία νίκη, αλλά επειδή το ματς είναι αρκετά δύσκολο, ίσως να μην χαλαστεί με τον βαθμό. Πιθανό το Χ, αλλά έχει ρίσκο, οπότε προτιμώ να ασχοληθώ με τα γκολ. Το 2-3 Γκολ στο 2,00 της Novibet νομίζω πως καλύπτει κάθε πιθανό ενδεχόμενο στα σκορ και θα το κρατήσω.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα. Τα ξαναλέμε μαζί από αύριο με τα υπόλοιπα παιχνίδια των εθνικών και φυσικά με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.