Με προσοχή και 2 επιλογές….

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

 

Γράφει ο Ποντικός!

Καλησπέρα σε όλους τους  Φίλους Αναγνώστες…

Τα είπαμε και εχθές σε αυτή τη φάση θέλει προσοχή, και για το λόγο αυτό πάμε πολύ προσεκτικά και εξερευνητικά, μέχρι να πάρουμε τα βήματα των ομάδων. Όλες σχεδόν οι ομάδες  ακόμη βρίσκονται στην ουσία σε φάση προετοιμασίας και είναι λογικό να είναι απρόβλεπτες.

Σήμερα θα πάμε κλασικά, όπως γνωρίζουν οι φίλοι της στήλης, με μονά αποδεκτά και θα βάλουμε και κάτι ψηλά στο παρολί ώστε αν «κάτσει» να μεγαλώσουμε τα κέρδη μας. 

Πάμε να δούμε τις Κυριακάτικες επιλογές:

Σάλτσμπουργκ Λίντσερ

Όπως  δείχνουν όλα και αυτή τη χρονιά την απόλυτη κυριαρχία στην Αυστρία θα την έχει η Σάλτσμπουργκ. Από τα φιλικά ακόμη δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στα Φιλικά και στον πρώτο γύρου του κυπέλλου Αυστρίας σε 5 αγώνες πέτυχε 18 γκολ και δεν δέχτηκε κανένα. Σε καλή κατάσταση και η Λίντσερ που την Πέμπτη κέρδισε με 4-0 την Λίλεστρομ για το Europa League. Έτσι μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα θα έχει ο επαναληπτικός. Σκοράρουν συνεπώς και οι δύο ομάδες αλλά εμείς θα πάμε με τον συνδυασμό του Άσσου με το Over 2,5 που πληρώνει 2.00 μονάδες στην Mybet.

Λεχ Πόζναν – Κρακόβια

Τέσσερις μέρες πριν τον επαναληπτικό του Europa League, και το 1-1 με την Σόλιγκορσκ  1-1 στη  Λεκορωσία, η Λεχ Ποζναν αντιμετωπίζει την Κρακοβία. Χωρίς φιλάθλους το παιχνίδι λόγω της τιμωρίας της γηπεδούχου για τα περσινά επεισόδια με την Λέγκια. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Κρακόβια που έχασε στο ξεκίνημα με 1-3 εντός από την Σλάσκ  Φαβορί από τους Μπουκ η Λεχ Πόζναν αλλά πιστεύω ότι ο Άσσος σε απόδοση που πλησιάζει τον διπλασιασμό έχει λογική. Πάμε με τον Ασσο της Λεχ Ποζναν σε απόδοση 1.90 από τον stoiximan.

    Καλή τύχη σε όλους σε ότι και αν επιλέξουν.

    Καλή Τύχη