Live Betting – Stoixima Live – Live stixima

Live

Live BettingLive Stoixima

 

Τα τελευταία χρόνια τo live Στοίχημα αυξάνει κατακόρυφα το μερίδιο του στην αγορά στοιχημάτων. Η συμμετοχή στο live Stoixima είναι περισσότερο πολύπλοκη από την απλή πρόβλεψη. Πρέπει ο παίκτης να γνωρίζει τη Βασική Στρατηγική, δηλαδή μια σειρά από κανόνες, και ανάλογα με τα ισχύοντα δεδομένα να αποφασίζει.

Πριν από όλα θα πρέπει να επιλέξετε μια Στοιχηματική  εταιρία μεγάλου κύρους η οποία θα έχει χαμηλή γκανιότα στο live Στοίχημα και θα προσφέρει ποιότητα και ποικιλία επιλογών. Δεν στοιχηματίζουμε ποτέ σε γεγονότα που οφείλονται στην τύχη όπως το πόσα φάουλ θα γίνουν, ποιος θα σκοράρει πρώτος, τον αριθμό των καρτών, τον αριθμό των κόρνερ ή ποια ομάδα θα κάνει τη σέντρα. Αυτά τα στοιχήματα είναι τυχαία , αν θέλετε να παίξετε με την Τύχη τότε θα σας συνιστούσα καλύτερα να παίξετε σε κάποιο Casino.

Ας περάσουμε τώρα στη Βασική Στρατηγική του live betting. Υπάρχουν δύο επιλογές: Η μία αφορά το ποντάρισμα μόνο κατά τη διάρκεια του γεγονότος και η δεύτερη αφορά σε ποντάρισμα που έχει γίνει πριν την έναρξη του γεγονότος και στη συνέχεια γίνεται υποστήριξη του συγκεκριμένου στοιχήματος. Και στις δύο περιπτώσεις η Βασική Στρατηγική είναι η ίδια και αποτελείται από τα παρακάτω:

Προσοχή στις ομάδες που δεν Σκοράρουν

Δεν παίζουμε ανατροπή στο live υπέρ μιας ομάδας που δεν σκοράρει με ευχέρεια, ειδικά στην περίπτωση που ο αντίπαλος έχει δυνατή άμυνα.

Συμπεριφορα στα Ημίχρονα

Πρέπει να γνωρίζουμε τη συμπεριφορά των δύο αντιπάλων σε ότι αφορά το πρώτο ημίχρονο και τις επιδόσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Κόντρα σε ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Ομάδα που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε λίγες 3-4 μέρες και οι παίχτες της προσέχουν, και είναι μπροστά στο σκορ, είναι ιδανική για κόντρα ειδικά αν έχει ασταθή άμυνα ή αν ο αντίπαλος σκοράρει με ευκολία.

Δεν περιμένουμε πολύ τις ομάδες με δυνατές επιθέσεις

Δεν περιμένουμε πολύ ώρα  να ποντάρουμε σε ομάδα που έχει δυνατή επίθεση και παίζει με αδύναμο αντίπαλο, αλλά κάνουμε το χτύπημα μας στα πρώτα λεπτά. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το φαβορί έχει υποχρεώσεις ή οι παίκτες τους είναι καταπονημένοι από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.

Περιμένουμε τις ομάδες που σκοράρουν δύσκολα

Σε αντίθεση με τα παραπάνω, αναμονή κάνουμε σε φαβορί που δεν σκοράρουν με άνεση ή ο αντίπαλος είναι δυνατός αμυντικά.

 

Οχι στις πολύ μικρές αποδόσεις

Δεν παίζουμε ποτέ υψηλά ποσά σε σημεία με χαμηλή απόδοση (για παράδειγμα το 1,10) όταν μια ομάδα είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.  Μία φορά στις 10 να σπάσει τέτοιο παιχνίδι δεν θα βγάλουμε εύκολα τη ζημιά.

Κόντρα σε ένα αποτέλεσμα

Ένα αποτέλεσμα με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε δύο σχετικά ισοδύναμες ομάδες, δίνει περίπου τιμή 1,50 στην ομάδα που προηγείται αν είναι γηπεδούχος. Στην περίπτωση αυτή αξίζει η κόντρα ιδίως αν το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει και την εικόνα των ομάδων στο γήπεδο.

Σύνολο Γκολ

Στο live Στοίχημα ο παίκτης πρέπει να γνωρίζει άριστα το ποσοστό των underover των δύο ομάδων στις οποίες στοιχηματίζει. Ακόμα θα πρέπει να ξέρει τα γκολ που σημειώνουν εντός και εκτός έδρας, αλλά και τον αριθμό των γκολ που πετυχαίνουν σε κάθε ημίχρονο, και ποιό σημείο του αγώνα είναι το δυνατό τους σημείο.

Ομαδα με κακή Ψυχολογία

Ομάδα που έχει κακή ψυχολογία πριν τον αγώνα, είναι επικίνδυνη για ανατροπή στην περίπτωση που προηγηθεί. Για τον ίδιο λόγο δεν παίζουμε στο live Στοίχημα ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ και το κλίμα πριν τον αγώνα δεν ήταν καλό στις τάξεις της.

 

Βλέπουμε τον αγώνα

Για να παίξουμε σωστά στο live Στοίχημα θα πρέπει να παρακολουθούμε τον αγώνα από την τηλεόραση, ώστε να γνωρίζουμε τις αλλαγές και το πώς παίζει η κάθε ομάδα. Ακόμη καλύτερα αν είμαστε στο γήπεδο και βλέπουμε και το κλιμα του παιχνιδιού ( Γκρίνια – Νεύρα – Μουρμούρα στην κερκίδα) που δεν τα βλέπουμε στην τηλεόραση. Αν παίζετε τυφλά, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μπουκ διαθέτουν δορυφορικά πιάτα και παρακολουθούν ζωντανά τα παιχνίδια για τα οποία προσφέρουν live στοιχήματα.

Over με καλύτερη τιμή απο την Αρχική

Θέλετε να ποντάρετε ένα over σε απόδοση 1,70 για παράδειγμα. Δεν κάνετε κανένα ποντάρισμα πριν την έναρξη του αγώνα και περιμένετε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στην περίπτωση που δεν μπει γκολ στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, τότε η απόδοση του over θα ξεπεράσει το 2,00 και αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να ποντάρετε στο over σε απόδοση υψηλότερη κατά 30%.  Αν μπει γκολ νωρίς, τότε θα πρέπει να περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα ώστε να έρθει η απόδοση στο αρχικό 1,70 αφού θα έχει πέσει μετά το πρώτο γκολ κοντά στο 1,50 και θα χρειαστούν περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά για να ξαναφτάσει στα επίπεδα του 1,70 (ανάλογα με το χρόνο που απομένει). Στην περίπτωση που σημειωθεί και δεύτερο γκολ γρήγορα, απλώς δεν παίζετε το over που βλέπατε. Στόχος αυτής της τακτικής είναι να γίνονται πονταρίσματα σε τιμή υψηλότερη της αρχικής.

Under με κάλυψη στο Over

Η τακτική αυτή προϋποθέτει ποντάρισμα 10 ευρώ για παράδειγμα σε ένα under με τιμή 2,00 ώστε να πάρετε 10 ευρώ. Αν περάσουν 30 λεπτά και δεν έχει μπει γκολ, το over από 1,85 θα έχει πάει περίπου στο 3,00. Αμέσως παίζετε 6 ευρώ στο over… με αυτή την τακτική θα έχετε ποντάρει 16 ευρώ συνολικά και θα πάρετε είτε 20 ευρώ σε περίπτωση που βγει το under είτε 18 ευρώ σε περίπτωση επαλήθευσης του over. Αν μάλιστα περιμένετε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και το σκορ παραμένει στο 0-0, τότε το over θα έχει φτάσει κοντά στο 3,75 και μπορείτε να ποντάρετε λιγότερα χρήματα στα πολλά γκολ (5 ευρώ για παράδειγμα) ώστε να έχετε κέρδος περίπου 19 ευρώ.

Ημίχρονο – Τελικό με κάλυψη

Ποντάρετε σε ένα ημίχρονο-τελικό Χ-1 με απόδοση 5,00 στον οποίο η τελική τιμή του άσου είναι περίπου 1,60. Ας πούμε ότι βάζετε 10 ευρώ για κέρδος 50 ευρώ. Αν μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά η γηπεδούχος δεν έχει πάρει προβάδισμα στο σκορ, η νίκη της στο ημίχρονο θα ξεπερνάει την τιμή 2,00. Σε αυτή την περίπτωση παίζετε 10 ευρώ για κάλυψη στη νίκη της στο τέλος του πρώτου 45λέπτου. Αν τελικά επαληθευθεί το Χ-1 θα πάρετε 30 ευρώ καθαρά, ενώ αν η γηπεδούχος προηγηθεί τελικά στο ημίχρονο θα έχετε βάλει 20 ευρώ και θα τα πάρετε πίσω.

Ποντάρισμα με ανατροπες

Παρακολουθείτε πέντε με έξι αγώνες live στους οποίους εκτιμάτε ότι μπορεί να γίνει ανατροπή. Κυνηγάτε τις ανατροπές ακόμα και αν οι ομάδες πάνω στις οποίες θέλετε να ποντάρετε χάνουν με δύο γκολ διαφορά. Στην περίπτωση αυτή ποντάρετε δέκα ευρώ για παράδειγμα στο χι που θα έχει απόδοση 10,00 στο ημίχρονο και τρία ευρώ στο διπλό που θα έχει απόδοση 35,00. Αν η ομάδα που ποντάρατε πάνω της καταφέρει να ισοφαρίσει, τότε μπορείτε να κάνετε κάλυψη στον άσο που λογικά θα έχει περίπου 3,50 (αναλόγως και τον χρόνο που απομένει για τη λήξη της αναμέτρησης). Η παραπάνω τακτική μπορεί να εφαρμοστεί και σε ανατροπές από ομάδες που χάνουν με ένα γκολ διαφορά. Στο ημίχρονο οι τιμές θα είναι περίπου 5,00 για το χι και 20,00 για το διπλό (σε αρχική τιμή του άσου περίπου στο 1,75). Ποντάρετε 10 ευρώ στην ισοπαλία και άλλα 2.5 ευρώ στο διπλό και αν η ομάδα σας ισοφαρίσει μπορείτε να ποντάρετε κάποια ευρώ για κάλυψη στον άσσο.

 

Κόντρα στο Φαβορί του Ημιχρόνου

Επιλέγουμε ένα παιχνίδι όπου ο φαβορί άσος έχει τιμή από 1,15 από 1,30. Παίζετε δέκα ευρώ το διπλό στο ημίχρονο με απόδοση περίπου 10,00. Αν η φιλοξενούμενη προηγηθεί στο πρώτο εικοσάλεπτο, ποντάρετε πέντε ευρώ στον άσο που θα έχει τιμή από 6,00 έως 7,00 και δέκα ευρώ στο χι που θα έχει απόδοση κοντά στο 3,00. Αν μάλιστα το αουτσάιντερ σκοράρει μετά το 25ο λεπτό, το ποντάρισμα στα άλλα δύο σημεία θα είναι μικρότερο (αφού οι τιμές του άσου και του χι θα είναι υψηλότερες), οπότε θα έχετε και μεγαλύτερο κέρδος αν παραμείνει το διπλό.

Ποντάρισμα με ισοπαλίες

Επιλέγετε τρεις ισοπαλίες με τιμή κοντά στο 3,00 και παίζετε πριν την έναρξη του αγώνα σε μονά πονταρίσματα. Με μία ισοπαλία θα έχετε επιστροφή του κεφαλαίου που διαθέσατε. Παρακολουθείτε τους αγώνες live και κάνετε κινήσεις στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο… αν οι δύο ή οι τρεις ισοπαλίες περνάνε, παίζετε αναλογικά τον άσο και το διπλό στα ματς που είναι ισόπαλα ώστε στην περίπτωση που σπάσει μία ισοπαλία από τις δύο ή τις τρεις να έχετε κέρδος. Αν τώρα περνάει ένα χι κάνετε κίνηση μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο, κοντράροντας το 1,20 του X στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι ισόπαλο με ποντάρισμα στα άλλα δύο σημεία. Έτσι προστατεύετε περίπου το 80% του κεφαλαίου σας. Στην περίπτωση που κανένας αγώνας από τους τρεις δεν είναι στο X στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, δεν παίζετε τίποτα.

Πειρατές του Live Betting

Οι πειρατές είναι μια κατηγορία παικτών του live betting που αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο για τους μπουκμέικερς. Αυτοί οι παίκτες παίζουν κόντρα τις ομάδες που προηγούνται με ένα γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Το χι σε αυτές τις περιπτώσεις έχει απόδοση περίπου 8,50 και το διπλό 100,00. Αν παίξετε 12 ευρώ στο χι και 1 ευρώ στο διπλό, οκταπλασιάζετε το κεφάλαιο σας. Αυτοί οι παίκτες δεν κερδίζουν κάθε μέρα, αλλά με ένα πιάσιμο στα οκτώ χτυπήματα δεν χάνουν. Πολλοί μπουκ για να αποφύγουν τους πειρατές, κλείνουν το live στο τελευταίο πεντάλεπτο. Για να ακολουθήσετε αυτή την τακτική απαιτείται υπομονή και κυρίως συγχρονισμός με τη γενική ροή των αποτελεσμάτων.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Live Betting – Stoixima Live – Live stixima

προγνωστικα στοιχηματος