Κυριακάτικο ποντάρισμα στο 8.18

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Αρκετά θετικό ήταν το Σάββατο για τον Μπετατζή, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής. Μία τριάδα έβγαλε η μελέτη, συνολική απόδοση 8.18. Προσωπικά, ποντάρω σ' ένα σύστημα 2-3 και σε μονά.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ξεκίνημα από το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Επιστροφή στη δράση μετά το Κόπα Αμέρικα, με τις ομάδες να έχουν χάσει μεν την ποιότητα τους, αλλά κάποια δεδομένα δεν αλλάζουν. Ένα από αυτά τα δεδομένα είναι η ποιότητα της Φλαμένγκο. Υποδέχεται την Γκοϊας κι έχει την ικανότητα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Στο 4-0-0 εντός έδρας, έχει συνδυάσει τις 3 από αυτές τις νίκες με over 2,5, κάτι που περιμένουμε και σήμερα. Εξάλλου και οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που αρέσκονται στα πολλά γκολ με 5 over 2,5 σε 8 αναμετρήσεις έως τώρα.

Πάμε στη Φινλανδία. Η Ίλβες είναι το φαβορί στην έδρα της Λάχτι και μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν εξαιρετική άμυνα, έχουν δεχθεί μόλις 7 τέρματα σε 13 αγώνες και ποιοτικά είναι ανώτεροι. Θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή και μπορούν να τα καταφέρουν στην έδρα της Λάχτι, η οποία έχει χάσει τα 3 από τα 4 τελευταία της ματς. Φόρμα και ποιότητα μας οδηγούν στο διπλό, το οποίο μάλιστα τιμάται σε καλές αποδόσεις.

Φινάλε με μία επιλογή από τη Σουηδία. Το διπλό στο Νόρμπι – Χάλμσταντ παίζει σε αποδόσεις διπλασιασμού και συγκεντρώνει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ήταν σε καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή, αλλά αυτή τους έκανε κι έδωσε χρόνο στον νέο τους τεχνικό να δουλέψει ακόμα περισσότερο. Η Χάλμσταντ έχει ποιότητα, είναι ανώτερη από την -μαχητική κατά τα άλλα- Νόρμπι και είναι θέμα χρόνου να βρει ρυθμό. Έχει βελτιωθεί πολύ το κλίμα στους φιλοξενούμενους και στο 2.00 λέμε… ναι.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Νόρμπι – Χάλμσταντ 2 (2.00)
Λάχτι – FC Ιλβες 2 (1.93)
Φλαμένγκο – Γκοϊάς 1 & over 2,5 (2.12)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr

προγνωστικα στοιχηματος