Επιστροφή με πεντάδα στο 16.92!

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Έπειτα από τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων, η οποία έπεσε την ίδια περίοδο με τις δικές μας… διακοπές, επιστρέφουμε στη δράση! Τα πρωταθλήματα βρίσκονται ξανά στη σέντρα και ο Μπετατζής θα περάσει δίχως άλλα λόγια στην πεντάδα του Σαββάτου, η οποία έχει απόδοση 16.92!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Πρώτη στάση στη Ρωσία. Η Ζενίτ υποδέχεται τη Ροστόφ και είναι το μεγάλο φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός από τον άσο, όμως, πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το over. Βλέπετε, οι φιλοξενούμενοι είναι… run n' gun ομάδα, με 10 over 2,5 σε 12 αναμετρήσεις έως τώρα. Συνεπώς, με δεδομένη την ποιότητα της Ζενίτ, θα προτιμήσουμε να ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Πριν περάσουμε στο Νησί, θα αναφέρουμε και την επιλογή μας από την Ισπανία. Η Χετάφε υποδέχεται τη Λεγανές, σε παιχνίδι θεωρητικά ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες. Η Λεγανές, όμως, έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη χρονιά και με τη Χετάφε να ποντάρει παραδοσιακά στην έδρα της, θα κρατήσουμε τον άσο, ο οποίος μάλιστα παίζει σε πολύ ικανοποιητικές αποδόσεις.

Πάμε και στο Νησί. Θα ξεκινήσουμε με δύο δυνατά over. Το πρώτο έρχεται από την αναμέτρηση Χαλ – ΚΠΡ. Ομάδες που εμφανίζουν μεγάλα σκορ, κάτι που φαίνεται και στη στατιστική τους. Οι γηπεδούχοι έχουν 7/11 over 2,5 έως τώρα και 4/6 εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν στο φετινό πρωτάθλημα 8/11 over 2,5 και 4/5 όταν αγωνίζονται μακριά από το κοινό τους.

Πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το over 2,5 στο Ρόδεραμ – Όξφορντ. Ομάδες που επίσης έχουν καλή συμπεριφορά στο συγκεκριμένο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, η Ρόδεραμ μετράει 5/11 over 2,5 έως τώρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν το εξαιρετικό 10/13 στο σύνολο και 5/7 όταν αγωνίζονται εκτός έδρας.

Τέλος, θα εμπιστευτούμε την Άστον Βίλα απέναντι στην Μπράιτον. Πολύ δυνατή μάχη στο Νησί, με τον παράγοντα έδρα να παίζει καθοριστικό ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Ειδικά όταν πρόκειται για μία ομάδα όπως η Άστον Βίλα και για ένα ζευγάρι με πολύ καλή παράδοση υπέρ των γηπεδούχων (8-3-0). Ο άσος έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης και αξίζει ποντάρισμα, θα προτιμήσουμε, όμως, να βάλουμε στο παιχνίδι μας τον άσο με draw no bet για μεγαλύτερη ασφάλεια στο σύστημα 4-5 του Σαββάτου 19/10.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Ζενίτ – Ροστόφ: Over 2,5 (1.88)
Ρόδεραμ – Όξφορντ: Over 2,5 (1.75)
Άστον Βίλα – Μπράιτον: 1 dnb (1.65)
Χετάφε – Λεγανές: 1 (1.87)
Χαλ – ΚΠΡ: Over 2,5 (1.67)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr