παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Stixima - bonus στοιχηματικών εταιριών » H Paysafe επέστρεψε στον Stoiximan
προβλέψεις στοίχημα

H Paysafe επέστρεψε στον Stoiximan

stoiximan - paysafe

H Paysafe επέστρεψε στον Stoiximan

 

Βασικό μέλημα του Stoiximan, για τις συναλλαγές σας, είναι να μπορείτε εύκολα, με απόλυτη ασφάλεια και πλήρη νομιμότητα να χρησιμοποιείτε τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης.

O Stoiximan πιστός στις αξίες του για συνεχή βελτίωση του προϊόντος και κάλυψη των αναγκών των μελών του, προσφέρει από σήμερα τη δυνατότητα κατάθεσης και με τη δημοφιλή Paysafecard, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές πληρωμών.

Η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία προσφέρει εκτός της paysafe, την εξίσου εύχρηστη επιλογή της Viva αλλά και πολλούς ακόμη τρόπους κατάθεσης για να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει και να διασκεδάσεις παίζοντας στο κορυφαίο ελληνικό site.

Με τις περισσότερες εναλλακτικές και στις μεθόδους πληρωμών, το παιχνίδι είναι στον Stoiximan!

Ο Stoiximan.gr συνεχίζει να σας προσφέρει πληθώρα από επιλογές για τις συναλλαγές σας: τραπεζικό έμβασμα, κατάθεση μέσω Web Banking σε έναν από τους λογαριασμούς μας σε ελληνικές τράπεζες, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες καθώς και Τέσσερα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Paysafecard, Viva Wallet, Skrill, Neteller).

Κάντε εγγραφή Τώρα και πάρτε Bonus 100% στην πρώτη σας κατάθεση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση μελών για να λύσουμε όποια άλλη απορία σχετικά με τις μεθόδους συναλλαγών που διαθέτει ο Stoiximan

Δείτε τις στοιχηματικές εταιρείες που δέχονται paysafe.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός!

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους ...

παμε στοιχημα προγνωστικα