Γαλλία, Δανία, Κολομβία… συμμαχία

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Σε ρηχά νερά και χθες. Πληρωθήκαμε την Μάκλσφιλντ, πήραμε πίσω το ποντάρισμα τη Ροτσντέιλ, ενώ χάθηκε η Γουότφορντ. Προχωράμε. Έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (11/08), συνολικά 4 επιλογές έβγαλε η μελέτη του Μπετατζή. Πάμε να τις δούμε…

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Πρώτη στάση στη Γαλλία. Η Λιλ υποδέχεται τη Ναντ, με τον άσο να έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Οι γηπεδούχοι ποιοτικά είναι ανώτεροι, ενώ φαίνονται και πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν. Αντίθετα, η Ναντ «έτρεχε» να βρει προπονητή τις τελευταίες ημέρες και τελικά συμφώνησε με τον Γκουρκίφ, ο οποίος πάντως θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες. Σε αναβρασμό βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η Λιλ και με τον άσο κοντά στο 2.00, μοιάζει ορθή επιλογή να τον στηρίξουμε.

Θα περάσουμε μία… βόλτα κι από τη Δανία. Η Άαλμποργκ υποδέχεται την Έσμπιεργκ κι η επιλογή του άσου μοιάζει value για ποντάρισμα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαντικό επιθετικό πρόβλημα, έχουν σκοράρει μόλις 1 τέρμα στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια και η Άαλμποργκ μπορεί στην έδρα της να πανηγυρίσει. Οι γηπεδούχοι βρίσκουν δίχτυα σχετικά εύκολα μπροστά στο κοινό τους, μπορούν να το κάνουν μία φορά παραπάνω από την Έσμπιεργκ και να πληρώσουν τον άσο που κι εδώ φτάνει κοντά στον διπλασιασμό.

Οι επόμενες επιλογές θα έρθουν από την Κολομβία. Στο Τζαγκ. Κόρντομπα – Ντεπορτίβο Πάστο ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην έδρα τους, καθώς αγωνίζονται σε υψόμετρο 2.800 μέτρων, το οποίο συνοδεύεται από καύσωνα και υγρασία. Αυτό αρκεί για να μην ηττηθούν τουλάχιστον. Εξάλλου, ποιοτικά δεν τους χωρίζουν πολλά τους δύο αντιπάλους.

Παρόμοια επιλογή και στο Ατλέτικο Ουίλα – Μιγιονάριος. Μόνο που εδώ πέρα από την έδρα, το υψόμετρο και τις υψηλές θερμοκρασίες, τον άσο ευνοεί και το ρεπορτάζ. Η Μιγιονάριος βρίσκεται εν μέσω σημαντικών υποχρεώσεων για το Κύπελλο και η λογική λέει πως θα προχωρήσουν σε αλλαγές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Με δεδομένο πως οι αποδόσεις μας ευνοούν για να ποντάρουμε υπέρ των γηπεδούχων, θα κρατήσουμε το 1Χ, προκειμένου να πληρωθούμε ακόμα και στην ισοπαλία.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Ατλέτικο Ουίλα – Μιγιονάριος: 1Χ (1.62)
Τζαγκ. Κόρντομπα – Ντεπορτίβο Πάστο: 1 dnb (1.70)
Άαλμποργκ – Έσμπιεργκ: 1 (2.20)
Λιλ – Ναντ: 1 (1.97)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr