Δύο over από την Ασία και… Κόπα Αμέρικα

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ο Μπετατζής γι' ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρίσκεται στις επάλξεις. Όλο το καλοκαίρι θα πορευτούμε παρέα, με το βάρος πλέον να πέφτει στο Κόπα Αμέρικα. Συνολικά, 4 επιλογές έβγαλε η μελέτη από το κουπόνι του Σαββάτου 15/06. Οι πρώτες επιλογές έρχονται από τα πρωταθλήματα της Ασίας και είναι νωρίς, ενώ οι επόμενες είναι από το Κόπα.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Η συνολική απόδοση της τετράδας είναι 12.75. Προσωπικά πήγα σε μία δυάδα με τα γκολ στην Ασία, ένα 3-4, αλλά και μονό ποντάρισμα στο over του 2.55 από το Κόπα Αμέρικα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημεία.

Ξεκίνημα από το Σιμίζου – Γιοκοχάμα Μαρίνος στην Ιαπωνία. Οι δύο αντίπαλοι έχουν δώσει από 14 αναμετρήσεις έως τώρα και έχει γίνει ξεκάθαρο πως αρέσκονται στα πολλά γκολ. Πιο συγκεκριμένα, η Σιμίζου έχει 8/14 over 2,5 συνολικά και 4/6 εντός έδρας, με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος να μετράει 10/14 στο σύνολο και 5/7 εκτός έδρας. Πάμε με το over 2,5.

Ίδιο σημείο και στο Γκουανγκζού RF – Γουχάν Ζαλ στην Κίνα. Κι εδώ θα κινηθούμε με βάση τους αριθμούς. Βλέπετε, οι γηπεδούχοι έχουν επαληθεύσει τα πολλά τέρματα στις 10 από τις 12 έως τώρα αναμετρήσεις τους κι έχουν το απόλυτο εντός έδρας (5/5), ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 6/12 συνολικά και 4/4 μακριά από το κοινό τους. Στήριγμα εδώ τα πολλά τέρματα.

Περνάμε και στο Κόπα Αμέρικα. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Βραζιλίας, η Βενεζουέλα και το Περού χρειάζονται τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στοχεύουν στην πρόκριση αμφότερες, αλλά αν έρθουν ισόπαλες στο πρώτο τους ματς, ενδεχομένως να μην τα καταφέρουν. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ακόμα κι αν το σκορ είναι στο 1-1, δεν θα… κάτσουν στο αποτέλεσμα αλλά θα κυνηγήσουν το γκολ. Και ποιοτικά, το γκολ το έχουν. Αν ανοίξει νωρίς το σκορ, τότε θα δούμε ωραίο παιχνίδι. Και το 2.55 του over 2,5 είναι δεδομένα μία value απόδοση κι αξίζει την προσοχή μας.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Κολομβία. Δύο αρκετά ποιοτικές ομάδες, που λογικά θα μας προσφέρουν θέαμα, αλλά ο ρυθμός θα είναι ελεγχόμενος. Γιατί εδώ, σε αντίθεση με την προηγούμενη αναμέτρηση που αναλύσαμε, η ισοπαλία ενδεχομένως να τους κάνει. Το 2-3 γκολ τιμάται στο 2.00 και συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευης, επομένως χωράει στο παιχνίδι μας.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Σιμίζου – Γιοκοχάμα Μαρίνος: Over 2,5 (1.67)
Γκουανγκζού RF – Γουχάν Ζαλ: Over 2,5 (1.50)
Βενεζουέλα – Περού: Over 2,5 (2.55)
Αργεντινή – Κολομβία: 2-3 γκολ (2.00)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr

προγνωστικα στοιχηματος