Δυνατή δυάδα από Nations League

στοιχηματική εξισωση

 

Χαιρετώ την στοιχηματική μας παρέα…

Το μέτριο στοιχηματικό πρόγραμμα συνεχίζεται, είτε λόγω των εθνικών ομάδων, είτε λόγω των μικρών εθνικών κατηγοριών ανα τον κόσμο. Οι επιλογές μου για σήμερα πέρα από το Βαλκανικό ντέρμπι, Ρουμανία – Σερβία που σας περιμένει στο σάιτ, είναι μια δυάδα… φωτιά από το Nations League.

Ρωσία – Τουρκία

Ξεκινάμε με χρονική σειρά από το Ρωσία – Τουρκία. Ομολογουμένως οι γηπεδούχοι είναι τουλάχιστον ένα κλικ καλύτεροι! Προπορεύονται στον όμιλος τους στην Β’ κατηγορία του Nations League και με νίκη κλειδώνουν από τώρα την 1η θέση. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν την απαιτούμενη σταθερότητα όπως οι Ρώσοι, γι’ αυτό και δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Ταλέντο υπάρχει στην γειτονική χώρα αλλά κάτι της λείπει τα τελευταία χρόνια και πολύ δύσκολα θα επαναλάβει την εμφάνιση και την έκπληξη που έκανε στην Στοκχόλμη. Η αναμέτρηση είναι στην κόψη του ξυραφιού, ωστόσο δίνω μικρό προβάδισμα στον «κόκκινο στρατό» και βλέπω σαν ευκαιρία το 2.15 της Novibet στον άσσο.

Πολωνία – Ιταλία

Αμέσως μετά πάμε στο σημαντικότερο παιχνίδια της ημέρας. Το Πολωνία – Ιταλία δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, όπου ο νικητής (αν υπάρξει) θα πλησιάσει την Πορτογαλία στην κορυφή του ομίλου. Μεγαλύτερη σημασία θα έχει για τον ηττημένο της βραδιάς ο οποίος θα υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία της λίγκας των εθνών. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι τέτοιο να συμβαίνει απόψε, αφού πρόκειται για δύο ισάξιες ομάδες που δύσκολα θα βρουν κάτι να χωρίσουν όπως και στο μεταξύ τους 1-1 στην πρεμιέρα της νέας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επιπλέον και η παράδοση δυναμώνει την επιλογή της ισοπαλίας στο 3.25 του Stoiximan, αφού σε 15 αγώνες, οι 7 (σχεδόν οι μισοί) δεν έχουν βγάλει νικητή.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα σημεία μου για σήμερα, όπως και τις μονάδες πονταρίσματος! 

προγνωστικα στοιχηματος