Πρωτοχρονιάτικο δώρο από το stoiximabet και τη Mybet !!!

kerdise ena tablet

Κέρδισε ένα Tablet και άλλα πλούσια Δώρα.

Το Stoiximabet.com σε Συνεργασία με την Mybet την Κορυφαία εταιρεία σε όλη την Ευρώπη σε onLine Στοίχημα και Καζίνο σας προσφέρουν πλούσια δώρα σε μία πρωτοπόρα και αδιάβλητη κλήρωση.

 • Με μία απλή, εύκολη και προπάντων αδιάβλητη διαδικασία το 2018 θα έχεις ένα ολοκαίνουριο tablet για να ποντάρεις στα αγαπημένα σου παιχνίδια και να παρακολουθείς τα προγράμματα που θες!
 • Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

prognostika stoiximatos

Η διαδικασία είναι απλή και ο συμμετέχων πρέπει:

 1. Να Κάνει εγγραφή στην Mybet μέσα από τα banners του Stoiximabet.
 2. Να Συμπληρώσει την φόρμα που είναι στο κάτω μέρος της Σελίδας, στέλνοντας μας τα στοιχεία της Εγγραφής του: mail εγγραφής, ( ΟΧΙ ΤΟ PASSWORD !!!)  το username του στη Mybet, Ονοματεπώνυμο και φυσικά να επιλέξει τον τυχερό του αριθμό από το 0 έως το 99.
 3. Εντός της ημέρας θα του σταλεί επιβεβαίωση της συμμετοχής του στο διαγωνισμό από το Stoiximabet.
 4. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Πως Κερδίζεις….

 • Εάν ο αριθμός σου ( αυτός που επέλεξες απο το 0-99) συμπίπτει με τα 2 τελευταία ψηφία του 1ου  Λαχνού του πρωτοχρονιάτικου λαχείου… κέρδισες το 1ο Δώρο του Διαγωνισμού που είναι ένα Ελληνικό Tablet MLS iQTab.
 • Εάν χτύπησες «οριζόντιο δοκάρι» και ο αριθμός σου είναι ένα αριθμό μεγαλύτερος από τον 1ο τυχερό δεν θα μείνεις αδικημένος το Stoiximabet σε συνεργασία με την Mybet θα σου προσφέρουν μία εμφάνιση της αγαπημένης σου ομάδας μέχρι 80,00 € από το Sportsarena.gr
 • Εάν χτύπησες «κάθετο δοκάρι» και ο αριθμός σου είναι ένα αριθμό μικρότερος από τον 1ο τυχερό δεν θα μείνεις αδικημένος, το Stoiximabet σε συνεργασία με την Mybet θα σου προσφέρει ότι εσύ επιλέξεις μέχρι 40,00 € από το Sportsarena.gr

Έτσι απλά και καθαρά…

Έτσι, με την κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου Λαχείου έχουμε μια 100% αδιάβλητη και πεντακάθαρη διαδικασία, χωρίς αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Θα είσαι σίγουρος ότι το δώρο δεν θα πάει σε κάποιον κολλητό μας η σε ανύπαρκτο πρόσωπο, όπως συνήθως συμβαίνει με φτιαχτές κληρώσεις με νικητές του τύπου ni…[email protected] , αλλά σε αυτόν που τον ευνόησε η τύχη στην κλήρωση του Κρατικού Λαχείου της 31/12/2017.

prognostika stoiximatos

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μέχρι της 30/12/2017 να έχει γίνει έστω ένα ποντάρισμα στο λογαριασμό που θα ανοίξετε στην Mybet, μέσα από τα banner του Stoiximabet.
 • Οι  νικητές  ειδοποιηθούν με email. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν στο email σε διάστημα 15 ημερών οι νικητές χάνουν το δικαίωμα παραλαβής του δώρου. Η προσπάθεια ειδοποίησης νικητών θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση της αποστολής του email. Το Stoiximabet ουδεμία ευθύνη φέρει για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών των δώρων και δη όταν αυτές οφείλονται σε μη απάντηση στα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως τα έχουν δηλώσει.
 • Σε καμία περίπτωση τα δώρα δεν θα εξαργυρώνονται από τους νικητές με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν του ανωτέρω συμφωνηθέντος δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίσταται.

Φόρμα αποστολής στοιχείων για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό

[contact-form-7 id=”24954″ title=”Συμμετοχή στο διαγωνισμό της Mybet.”]

Καλή τύχη σε όλους τους Φίλους μας!