ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΥΒΕΤ

kerdise ena tablet

Ποδαρικό στο 2018 με 3 νικητές

Η κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου ανέδειξε τον τυχερό αριθμό είναι 29735.

Άρα ο Τυχερός μας Αριθμός είναι ο 35

  • Έτσι η πρώτη τυχερή της σημερινής μας κλήρωσης είναι η Γ.Σ με gal……[email protected] που επέλεξε ως τυχερό αριθμό το 35  κερδίζει το Tablet MLS iQTab.
  • Από μία εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας μέχρι 80,00 € από το Sportsarena.gr κέρδισαν οι Γ.Δ (dim…[email protected] ) και Ε.Σ ([email protected]) που επέλεξαν σαν τυχερό τους αριθμό το 36.
  • Δυστυχώς κανείς δεν επέλεξε το 34 ως τυχερό αριθμό έτσι δεν υπάρχουν νικητές για το δώρο των 40€ απο το Sportsarena.gr

Μετά την επιβεβαίωση απο την Mybet ότι τηρήθηκαν οι όροι του διαγωνισμού οι παραπάνω τυχεροί θα ενημερωθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν το Δώρο τους.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μέχρι της 30/12/2017 να έχει γίνει έστω ένα ποντάρισμα στο λογαριασμό που θα ανοίξετε στην Mybet, μέσα από τα banner του Stoiximabet.
  • Οι  νικητές  ειδοποιηθούν με email. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν στο email σε διάστημα 15 ημερών οι νικητές χάνουν το δικαίωμα παραλαβής του δώρου. Η προσπάθεια ειδοποίησης νικητών θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση της αποστολής του email. Το Stoiximabet ουδεμία ευθύνη φέρει για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών των δώρων και δη όταν αυτές οφείλονται σε μη απάντηση στα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως τα έχουν δηλώσει.
  • Σε καμία περίπτωση τα δώρα δεν θα εξαργυρώνονται από τους νικητές με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν του ανωτέρω συμφωνηθέντος δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίσταται.