Ευρωπαϊκό Bonus έως και 125,00 €

Betshop bonus 125

 

Πάρε bonus έως 125,00 € στην Betshop !!

 

Κάνε κατάθεση στην Betshop από την Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη 28/4/2016 και πόνταρε στις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες του Champions League και του Europa League με 5€, 25€ ή 125€ μπόνους!

Για τα νέα μέλη:

Εάν θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό στη betshop, τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς για τις επόμενες τρείς ημέρες και τις δύο προσφορές! Η πρώτη κατάθεση θα σου δώσει bonus εγγραφής 100% έως 100€ , και η δεύτερη κατάθεση το bonus της προσφοράς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

 • 1η Κατάθεση 100€ και πάνω: 100€ bonus εγγραφής
 • 2η Κατάθεση 100€ και πάνω: 25€ bonus ή κατάθεση 25€ και πάνω: 5€ bonus.

Μην ξεχνάς ότι κάθε εβδομάδα στην betshop θα σε περιμένουν οι καλύτερες προσφορές της αγοράς, ενώ πλέον μπορείς να εκμεταλλευτείς και το cash out στo Live Bettting! Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου!

Για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη:

 • Κατάθεση 25€ και πάνω: 5€ bonus
 • Κατάθεση 100€ ευρώ και πάνω: 25€ bonus
 • Κατάθεση 100€ ευρώ και πάνω: 25€ bonus

 

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Η προσφορά ισχύει για νέα και ήδη εγγεγραμμένα μέλη της betshop.
 2. ΓΙΑ ΤΑ ΗΔΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη προκρινόμενη κατάθεση. Για παράδειγμα αν κάνετε μία κατάθεση 25€ και αργότερα μία κατάθεση των 100€ , θα λάβετε το μπόνους που αντιστοιχεί στην πρώτη σας κατάθεση (5€) .
 3. Για να λάβετε το bonus θα πρέπει να κάνετε μία κατάθεση των 25€ ή των 100€ τουλάχιστον και να παίξετε τουλάχιστον ένα στοίχημα (ανεξαρτήτως ποσού) που να περιλαμβάνει αγώνες από Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ στο Pre Live. Καταθέσεις που αθροιστικά συμπληρώνουν 25€ ή 100€ δεν είναι έγκυρες για το bonus. Στοιχήματα που έχουν παιχτεί στο Live δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά..
 4. Για να γίνει διαθέσιμο για ανάληψη το bonus θα χρειαστεί να τζιραστεί αθροιστικά πέντε φορές σύμφωνα με τους όρους του bonus εγγραφής.
 5. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ BETSHOP το κέρδος μπορεί να είναι διπλό! Με την πρώτη σας κατάθεση θα ωφεληθείτε του μπόνους εγγραφής 100% έως 100€ και με την δεύτερη της προσφοράς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
 6. Εαν για παράδειγμα κάνετε εγγραφή την Τρίτη 26/4 50€ θα λάβετε 50€ μπόνους με την επιβεβαίωση των στοιχείων σας. Αν αργότερα κάνετε δεύτερη κατάθεση 100€ θα λάβετε επιπλέον 25€. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν οι κανονισμοί της πρώτης προκρινόμενης κατάθεσης και οι όροι τζιραρίσματος του μπόνους.
 7. Το μπόνους της προσφοράς θα πιστωθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου.
 8. Δικαίωμα στο μπόνους έχουν μόνο τα μέλη της BETSHOP που είναι κάτοικοι Ελλάδας και άνω των 21 ετών.
 9. Αν ένα μέλος ή ομάδα μελών έχει παραβιάσει ή προσπαθήσει να παραβιάσει οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους ή αν διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το μπόνους για να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με αγοραπωλησίες στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιαδήποτε άλλο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, να ακυρώσουμε το μπόνους στον/στους λογαριασμούς αυτόν/αυτούς καθώς και να αφαιρέσουμε όσα κέρδη προήλθαν από αυτό καθώς και από τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά την εκκαθάριση και πίστωση του μπόνους.
 10. Όλες οι προσφορές περιoρίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική κάρτα, κλπ.).
 11. Η προσφορά αυτή προορίζεται για μέλη που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της BETSHOP να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή, να αποσύρει τη διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά σε οποιoδήποτε μέλος ή ομάδα μελών ανά πάσα στιγμή.

προγνωστικα στοιχηματος