παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ » Ανακοίνωση για το διαγωνισμό Tipster
προβλέψεις στοίχημα

Ανακοίνωση για το διαγωνισμό Tipster

Διαγωνισμός stixima

Τα δώρα είναι χορηγία της 2Winbet, για το διαγωνισμό Tipster

 

Προς όλους τους διαγωνιζόμενους tipster του Stoiximabet :

 Σήμερα Δευτέρα είναι η τελευταία μέρα του Διαγωνισμού για το μήνα Νοέμβριο

Μετά από ένα μήνα διαπιστώσαμε με χαρά το πολύ υψηλό επίπεδο των tipster μας. Το Κέρδος μέσα σε ένα μήνα το ποσοστό κέρδους (Yield) το ποσοστό επιτυχίας ( Hit Rate ) σε συνδυασμό με το πολύ μεγάλο Μέσο Όρο απόδοσης (Average) είναι απίστευτα νούμερα που θα τα ζήλευαν και επαγγελματίες Tipster. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το τελευταία διάστημα τα περισσότερα προγνωστικά ήταν με μεγάλες αποδόσεις (Βόμβες) και τα οποία επαληθεύτηκαν σε αρκετά καλό ποσοστό.

Διευκρίνιση για την  Τελευταία ημέρα.

  • Τα αυριανά προγνωστικά, των 5 πρώτων Διαγωνιζόμενων (και όχι των αρθογράφων οι οποίοι δεν μετέχουν στο Διαγωνισμό), θα δημοσιευτούν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και όχι νωρίτερα για ευνόητους λόγους.
  • Προγνωστικά που δεν θα κατατεθούν  3 ώρες πριν την έναρξη δεν θα ληφθούν υπόψη.
  • Προγνωστικά που δεν θα έχουν την απόδοση της 2win bet ή η περιγραφή τους θα είναι κάτω από 40 λέξεις επίσης δεν θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας υπενθυμίζουμε  ότι έχετε δικαίωμα για έως 3 παιχνίδια και έως 100 μονάδες ποντάρισμα ημερησίως με μέγιστο τα 50 ανά παιχνίδι.
  • Πρώτο παιχνίδι της  τελευταίας ημέρας είναι το ΓΚΑΜΠΑΛΑ – ΡΑΒΑΝ ΜΠΑΚΟΥ με ώρα έναρξης 15:00 και τελευταίο παιχνίδι του διαγωνισμού Νοεμβρίου στο οποίο θα μπορέσετε να στείλετε προγνωστικό είναι ( παιχνίδι με ημερομηνία έναρξης στο μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ) το ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ με ώρα έναρξης την 23:30.

 

Καλή σας επιτυχία

 

Η συντακτική ομάδα του Stoiximabet

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ προγνωστικά

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ

Από την La Liga (Ισπανία) και το Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ το επόμενο προγνωστικό Βιγιαρεάλ – ...

παμε στοιχημα προγνωστικα