Κυριακάτικο παρολί στο 6.17

Betατζής προγνωστικά

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Ο Μπετατζής είναι γι' ακόμα μία ημέρα εδώ. Λόγω κάποιων σημαντικών υποχρεώσεων, η στήλη της Κυριακής έχει ετοιμαστεί αρκετά νωρίς, επομένως απολογισμός για τα όσα έγιναν το Σάββατο δεν μπορεί να γίνει. Θα τα δούμε όλα μαζί στην επόμενη στήλη.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο με την εισαγωγή, πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής, με την απαραίτητη σημείωση πως έχουμε δράση από αρκετά νωρίς.

Πιο συγκεκριμένα, στις 13:00 η Σεονγκνάμ υποδέχεται την Ιντσεόν Γιουνάιτεντ. Ανεβασμένη η γηπεδούχους ομάδας, έρχονται από θετικά αποτελέσματα και παράλληλα δείχνει να έχει ρυθμό και να μην έχει επηρεαστεί από τη νέα φιλοσοφία που έχει ο καινούργιος της τεχνικός. Αντίθετα, η Ιντσεόν γι' ακόμα μία χρονιά δεν έχει να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς ποιότητας και όλα δείχνουν πως το ταβάνι της είναι αρκετά χαμηλό. Άσος με ρίσκο μεν, αλλά σε πολύ καλή απόδοση.

Λίγο αργότερα, η Μπίλεφελντ υποδέχεται την Όσναμπρικ στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Η Αρμίνια είναι στην πρώτη θέση και πριν από τη διακοπή είχε παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Την επόμενη εβδομάδα δοκιμάζεται κόντρα στο Αμβούργο που την ακολουθεί, άρα δεδομένα θα θέλει να πάει χωρίς απώλειες στο μεγάλο αυτό παιχνίδι. Σε πιο χαμηλό επίπεδο η Όσναμπρικ, στην οποία μάλιστα βγήκαν και ορισμένα πολύ σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Fair ο άσος, χωράει στο παιχνίδι μας.

Τέλος, θα κρατήσουμε το διπλό με under 4,5 της Μπάγερν Μονάχου στο Βερολίνο. Η Ουνιόν ποιοτικά δεδομένα δεν μπορεί να τα βάλει με τους Βαυαρούς και γι' αυτό η τακτική της είναι να παίζει κλειστά και σε χαμηλό ρυθμό, μήπως και καταφέρει να κερδίσει κάτι από πιο ισχυρούς αντιπάλους. Απέναντι στη Μπάγερν δεν περιμένουμε να καταφέρει κάτι, αλλά δεν θα διασυρθεί κιόλας, αφού έτσι κι αλλιώς και λόγω της διακοπής ο ρυθμός δεν θα είναι αυτός που βλέπαμε τους προηγούμενους μήνες. Σε δίκαιες αποδόσεις το combo bet που αναφέραμε και θα δείτε στη συνέχεια, ιδανική επιλογή για να κλείσει το παρολί της Κυριακής.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Καλή τύχη μάγκες!

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Ουνιόν – Μπάγερν: 2 & under 4,5 (1.65)
Μπίλεφελντ – Όσναμπρικ: 1 (1.70)
Σεονγκνάμ – Ιντσεόν Γιουνάιτεντ: 1 (2.20)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr.
Ήταν σωστές την ώρα της δημοσίευσης και ίσως έχουν μεταβληθεί.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Για να λαμβάνεις τα σημεία μας

Κάνε Εγγραφή με το email σου και θα λαμβάνεις τα σημεία μας ΔΩΡΕΑΝ!

Από τους γκουρού μας!