Η Τρίτη θα έχει γκολ!

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Σε περίοδο ντεφορμαρίσμος βρίσκεται ο Μπετατζής τις τελευταίες εβδομάδες αλλά δεν γίνεται να τους τα… παίρνουμε και συνέχεια. Προχωράμε με καλή διάθεσή και σωστή δουλειά στους τελευταίους μήνες της αγωνιστικής περιόδου. Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης 10/03 ξεχωρίζει φυσικά το Champions League, ωστόσο το ποντάρισμα του Μπετατζή θα γίνει σε μία τριάδα με γκολ από το Νησί.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Πρώτη στάση στη Λιγκ 1 και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Μπλάκπουλ – Τρανμίρ. Καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, δεν τους κάνει ούτε η ισοπαλία, ενώ οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι. Κοινώς, μπροστά μας έχουμε ένα ματς με ιδανικές συνθήκες για γκολ. Το δείχνουν και οι αριθμοί βέβαια… Η Μπλάκπουλ μετράει 18/34 over 2,5 συνολικά και 10/16 εντός έδρας, ενώ η Τρανμίρ έχει 17/33 over 2,5 στο πρωτάθλημα και 9/17 όταν αγωνίζεται μακριά από το κοινό της.

Πάμε και στη Σκωτία. Η Στρανράερ υποδέχεται τη Μοντρόουζ σ' ένα ματς όπου θα έχει πολλά τέρματα. Βλέπετε, οι γηπεδούχοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν μόνο νίκες για να μην υποβιβαστούν. Άρα θα αφήσουν χώρους. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, η Στρανράερ είναι ομάδα του over με 16/26 over 2,5 φέτος και 6/11 εντός έδρας. Πάνω από 50% έχει και η Μοντρόουζ εκτός έδρας (7/13), ενώ στο πρωτάθλημα συνολικά μετράει 17/27. Με ένα γκολ νωρίς, όλα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα.

Φινάλε με το over 2,5 στο Έλγκιν – Κάουντενμπιθ. Εδώ έχουμε να κάνουμε ομάδες που για τα δεδομένα της Λιγκ 2 Σκωτίας έχουν ποιότητας, ενώ το σημείο βγαίνει κι από τη στατιστική τους. Η Έλγκιν μετράει 17/27 over 2,5 την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα κι εντός έδρας έχει το εξαιρετικό 10/13, ενώ η Κάουντενμπιθ μακριά από το γήπεδό της έχει 7/12 και συνολικά 15/26. Κοινώς, κι αυτή παίζει πάνω από 50%, άρα στο 1.75 μπορούμε να ρισκάρουμε.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Καλή τύχη μάγκες!

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Μπλάκπουλ – Τρανμίρ: Over 2,5 (1.88)
Στρανράερ – Μοντρόουζ: Over 2,5 (1.75)
Έλγκιν – Κάουντενμπιθ: Over 2,5 (1.75)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr.
Ήταν σωστές την ώρα της δημοσίευσης και ίσως έχουν μεταβληθεί.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Για να λαμβάνεις τα σημεία μας

Κάνε Εγγραφή με το email σου και θα λαμβάνεις τα σημεία μας ΔΩΡΕΑΝ!

Από τους γκουρού μας!