παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Poker » Το SCOOP 2017 σε κάνει εκατομμυριούχο!
προβλέψεις στοίχημα

Το SCOOP 2017 σε κάνει εκατομμυριούχο!

SCOOP 2017

SCOOP 2017

Το Spring Championship of Online Poker (SCOOP), 30 Απριλίου – 22 Μαΐου, είναι μία από τις πιο σημαντικές online σειρές τουρνουά στον κόσμο. Τα 57 event του SCOOP 2017 προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές μορφές τουρνουά με ξεχωριστά επίπεδα buy-in. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες όλων των bankroll θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν το όνομά τους στα βιβλία της ιστορίας.

poker stars

Γίνε εκατομμυριούχος

Κάθε event έχει εκδοχές Low, Medium και High, που σημαίνει ότι το σύνολο των buy-in στο SCOOP 2017 κυμαίνεται από $5.50 έως και $25.000. Τα τρία Main Event μεταξύ τους προσφέρουν εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους τουλάχιστον $9.500.000. Η εκδοχή High απονέμει τουλάχιστον $1.000.000 στην πρώτη θέση. Αυτός είναι απλώς ένας από τους τρόπους που το PokerStars δημιουργεί εκατομμυριούχους φέτος. Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις πώς αλλιώς μπορείς να κερδίσεις ένα εκατομμύριο.

poker stars

Κέρδισε την συμμετοχή σου μέσω προκριματικών

Υπάρχουν διαθέσιμα satellite, που απονέμουν εισιτήρια SCOOP για ένα μικρό μέρος του buy-in. Στη φετινή σειρά παρουσιάζουμε τα On-Demand satellite. Αυτά ξεκινούν αφού εγγραφεί ο ελάχιστος αριθμός παικτών ακριβώς όπως στα Sit & Go, αλλά έχουν και περίοδο καθυστερημένων εγγραφών όπως τα προγραμματισμένα τουρνουά. Προσφέρονται επίσης $100.000 σε δωρεάν εισιτήρια με τις ειδικές προκλήσεις SCOOP.

poker stars

SCOOP 2017

To πρόγραμμα του SCOOP 2017

Κάνε την εγγραφή σου στην Pokerstars με ένα κλικ:

poker stars

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

Παίξε στο Sunday Million με μισή τιμή!

Παίξε στο Sunday Million με μισή τιμή!

Sunday Million στην μισή τιμή! Την Κυριακή, 18 Ιουνίου, το Sunday Million θα είναι διαθέσιμο ...

παμε στοιχημα προγνωστικα