παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » προγνωστικά αρθρογράφων » Μπετατζης » Με μια δυάδα και ένα μονό τα… αυγατίζουμε για το διήμερο!
προβλέψεις στοίχημα

Με μια δυάδα και ένα μονό τα… αυγατίζουμε για το διήμερο!

Betατζής προγνωστικά

Καλημέρα αδέρφια!

Καιρό έχουμε να τα πούμε! Η περασμένη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας… μάτωσε και γι’ αυτό προτίμησα να απέχω. Ένα διάλειμμα πάντα κάνει καλο! Γυρνάς με καθαρό μυαλό και τα βλέπεις καλλύτερα τα πράγματα. Πόσο μάλλον τώρα, που πάμε καλά και δεν έχουμε και κανένα άγχος.

Το κουπόνι της Παρασκευής ποτέ δεν ενθουσιάζει. Πάντα σκοπός είναι να βγει ένα μικρό κέρδος, ώστε να κινηθούμε πιο άνετα το Σαββατοκύριακο. Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα θα ρίξουμε τον οβολό μας! Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα…

Ξεκινάμε με μια δυάδα. Πάμε πρώτα στην Γαλλία, όπου στο Νανσί – Μαρσέιγ το αμφίσκορο είναι πάρα πολύ πιθανό να επαληθευτεί. Η Νανσί στην έδρα της είναι μαχητική και βάζει, ενώ παράλληλα δέχεται γκολ. Η Μαρσέιγ είναι ψιλοαδιάφορη βαθμολογικά, παίζει πιο απελευθερωμένα και είναι πιθανό να βάλει και να φάει. Κλείνουμε με το Γάνδη – Οστάνδη. Η γηπεδούχος παίζει υποδειγματικά στο μίνι πρωτάθλημα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την ανάδειξη του πρωταθλητή. Αυτό θα είναι ένα από τα εύκολα ματς που έχει και περιμένω να το πάρει χωρίς να συναντήσει δυσκολία.

Τέλος, έχω επιλέξει ένα μονό αποδεκτό, που πληρώνει πολύ καλά και θεωρώ ότι αξίζει να πονταριστεί. Στο Κολωνία – Χόφενχαϊμ καμία ομάδα δεν χαλιέται τόσο πολύ με το Χ. Είναι ματς κρίσιμο, με… άρωμα Ευρώπης και ακόμα και ένας βαθμός είναι πολύτιμος. Ρισκάρω στην ισοπαλία.

Οι παλιές στήλες θα ανανεώνονται, για να μπορείτε να παρακολουθείτε κι εσείς την εξέλιξη του εγχειρήματος. Τα κερδισμένα στοιχήματα θα μαρκάρονται με πράσινο χρώμα, ενώ τα χαμένα με κόκκινο. Παράλληλα, θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση στο ταμείο.

Κάτω από το ποστάρισμα της στήλης Μπετατζής στην σελίδα του stoiximabet στο facebook μπορείτε να σχολιάζετε και να συζητάμε ότι έχει να κάνει με το στοίχημα, την στήλη και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Αρχικό ταμείο : 1000,00 €

Υπόλοιπο : 1508,62 €

Δυάδα

Νανσί – Μαρσέιγ : goal/goal (0-0)

Γάνδη – Οστάνδη : (1-1)

Καλύτερη απόδοση δυάδας : 3,22 (betrebels)

Ποντάρισμα : 70,00

Πιθανή επιστροφή : 225,33 

stixima

Μονό

Κολωνία – Χόφενχαϊμ : Χ (1-1)

Καλύτερη απόδοση : 3,70 (stoiximan)

Ποντάρισμα : 50,00 €

Πιθανή επιστροφή : 185,00 

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Νέο υπόλοιπο : 1573,62

Μάρτιος303,40 € (1000,00 € – 1303,40 €)

Απρίλιος : 270,22 € (1303,40 € – 1573,62 €)

poker stars

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

προγνωστικα στοιχηματος

Δείτε επίσης

προβλέψεις στοιχημα Cantona

Τα φώτα στην… Αγγλία!

Τα σημερινά προγνωστικά του Cantona  Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet! Λογικό είναι τα βλέμματα ...

παμε στοιχημα προγνωστικα